pijl

Over mij

Ik ben Alice, gepassioneerd natuurlijk licht fotograaf, partner van Diederik (al 29 jaar) en mama van Thomas van 14 jaar en Suze van 10 jaar. Wij wonen in Hattem, hebben een kat Bliksem en bijna een hond (in mijn hart is ie er al ;)). Thuis is het vaak een dolle boel, want wij zijn allen behoorlijk aanwezig en een tikkeltje eigenwijs.

fotografie hattem over mij
Ik ben dol op het leven, op onderzoeken, op jou echt te leren kennen, op dieren en de natuur. Ik mag graag buiten de lijntjes kleuren en in het diepe springen. Mijn eigen pad lopen. Trouwens, van wandelen en fietsen houd ik ook. En van spelen met mijn kinderen, muziek, dans, zingen, samen zijn met familie en vriendinnen.
In verbinding vanuit puurheid en liefde.
 
“Mooi om te zien dat je precies op het juiste moment weet vast te leggen
wat er is” - Marjo Vliek
bekijk alle reviews

Ik fotografeer met heel mijn hart en ziel.
Ik kan nooit zomaar iets doen. Zo ben ik erg leergierig en wil altijd nieuwe dingen ontdekken. Ben altijd nieuwsgierig naar diepere lagen. En vind dat heel erg mooi om vast te leggen. Via mijn camera laat ik jouw ware essentie zien, omringd door natuurlijk licht. Zodat je naar jouw eigen foto kijkt en vanuit jouw hart, jouw kern kunt zeggen; ja, dit ben ik. Puur en mooi zoals ik ben, in mijn kracht.

Het is echt een samenwerking waarbij ik zorg dat jij het middelpunt bent en ontspannen op de foto komt. Zelfs al denk je dat dat echt niet gaat lukken….. je zult versteld staan over waartoe je in staat bent.

Het is ook mijn eigen levensles; dat ik vanuit mijn kern mag leven en mijn ware ik mag laten
zien.

Een paar grappige weetjes over mij; ik breng de dag bijna nooit vlekkeloos door (mors altijd wel iets), ben altijd in voor een spontaan feestje of etentje en ik heb een enorme fantasie.

Ben jij er klaar voor jouw essentie te laten zien? Neem dan contact op

Contact